Vendégházak jellemzői

A három vendégházban összesen 20+7 fő elszállásolására van lehetőség. Apartmanjainkban vendégeinket megérintheti a hagyományos parasztházak hangulata, a korabeli bútorok, berendezési tárgyak, régi falak varázsa.

ÖREG HÁZ

Szalafő, Papszer 2.
NTAK reg. sz.: 19016305

A vendégház két apartmanból áll, melyek külön-külön és együtt is igénybevehetők.

Vendégház 1

Alsó szinten (4+2 fő) nappaliból nyíló két szoba (4 férőhellyel), nappali (2 férőhellyel), étkező-konyha, fürdőszoba áll rendelkezésre. Berendezése szülői örökségből származó parasztbútorzat. Bejárata az alsó színt külön használata esetén a vendégház hátsó (keleti) oldala felöl.

Vendégház 2
Vendégház 3Vendégház 4

Tetőtérben (4+2 fő) két különálló szoba van - egyikben festett franciaágy, másikban két különálló parasztágy -, a nappaliban két férőhely. Bejárata a bekerített udvar felől.

Vendégház 5
Vendégház 6Vendégház 7

A tetőtérben és a földszinten is fürdőszoba, földszinten nagy étkező-konyha áll rendelkezésre. Konyhák felszereltsége: gáztűzhely, hűtőszekrény, mikro, kenyérpirító, kávé-teafőző, konyhai eszközök.

Mindkét apartmanhoz külön kiülési, bográcsozási (bogrács, grillsütő, sütő-tárcsa, tűzifa biztosított) lehetőség tartozik.

KÉK HÁZ

Szalafő, Papszer 1.
NTAK reg. sz.: 19016292

Ez a vendégházunk az elnevezését onnan kapta, hogy kék alapon festett bútorokkal van berendezve. Két apartmanból áll.

Vendégház 8
Vendégház 9


Nyugati bejárattal (4+1 fő) két egybenyíló szoba van 3 és 2 férőhellyel, nagy konyha (egyik falán végig a hagyományos parasztfunkciók mindegyikét tartalmazó műemlék kemencével), ahol a vendégház minden lakója kényelmesen elfér. A konyhában hagyományos épített tűzhely (főzésre is alkalmas), a szobákban kandalló biztosítja a fűtést. Fürdőszoba és folyosó áll rendelkezésre.

Vendégház 10Vendégház 11

Keleti bejárattal (2+1fő) egy szoba, kettő egymás mellett lévő festett parasztággyal, gyermekek részére kihúzható ágy. Mozgáskorlátozottak számára is alkalmas fürdőszoba és a szobával egy légtérben konyharész áll rendelkezésre. A vendégház keleti bejárata mozgáskorlátozottak számára biztosít bejárási lehetőséget, ezáltal az egész ház alkalmas az ő közlekedésére. Kandalló biztosítja a fűtést.

Vendégház 12Vendégház 13

Konyhák felszereltsége: villanytűzhely, hűtőszekrény, mikro, kenyérpirító, kávé/teafőző, konyhai eszközök.

Mindkét apartmanhoz külön kiülési, bográcsozási (bogrács, grillsütő, sütő-tárcsa biztosított) lehetőség tartozik.

ZÖLD HÁZ

Szalafő, Papszer 1/a.
NTAK reg. sz.: 19016299

Sötétzöld alapon festett bútorokkal berendezett vendégház, mely három apartmanból áll.

Vendégház 14
Vendégház 15

Vendégház 16Nyugati bejárattal (2 fő) a szobában kettő egymás mellett lévő festett parasztágy van, fürdő és a szobával egy légtérben konyharész tartozik az apartmanhoz. Hagyományos (főzésre is alkalmas) tűzhely biztosítja a fűtést.

Vendégház 17Középső bejárattal (2+1 fő) a szobában két különálló festett parasztágy van, és egy kihúzható ágy gyermekek részére. Fürdő és a szobával egy légtérben konyharész áll rendelkezésre. Búboskemence biztosítja a fűtést.


Vendégház 18Keleti bejárattal (2 fő) a szobában kettő egymás mellett lévő festett parasztágy van, fürdő és a szobával egy légtérben konyharész tartozik az apartmanhoz. Búboskemence biztosítja a fűtést.


Konyhák felszereltsége: villanytűzhely, hűtőszekrény, mikro, kenyérpirító, kávé/teafőző, konyhai eszközök.

Mindhárom apartmanhoz kiülési, bográcsozási (bogrács, grillsütő, sütő-tárcsa, tűzifa biztosított) lehetőség tartozik.